Welkom N-elleke

"Ons neej geltje"

“Ons neej geltje”

Welkom, welkom op de boerderij. Ja hoor, eindelijk hebben we dan een nieuw varkentje op de boerderij.  Via het Boerenbondsmuseum in Gemert hebben we gelukkig een echt Nederlands Landvarken kunnen kopen. Het Nederlands Landvarken was bijna geheel uitgestorven, maar gelukkig hebben ze mede dankzij het Boerenbond Museum dit weten te voorkomen. Jan, een vrijwilliger in het museum, had voor ons een NL zeug opgefokt. Nadat deze geinsemeneerd was en drachtig was bevonden heeft de fam. Melis de zeug hierheen gebracht. De “hulpboeren “hier op de boerderij zijn er maar wat gek mee. Rond de 10e mei is N-elleke uitgeteld. Dus we gaan spannende weken tegemoet.

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.