Eindelijk nieuws

Ha die lieve mensen allemaal,

Eindelijk weer nieuw nieuws op onze site. Met mijn computer was het onmogelijk nog om de site te updaten. Maar daar heeft mijn grote neef verandering in gebracht. Dank je wel hiervoor Thijs. Kei fijn dat je dit hebt willen doen.

IMG_3582

met bosjes hangen ze aan de boom.

 

Zie hier een foto van onze kersen. Heerlijk zijn ze. Sinds vandaag hebben we een bord aan de straat staan “kersen te koop”.       De campinggasten die de zomervakantie bij ons gaan doorbrengen zullen zich vol kunnen eten met deze overheerlijke kersen. Een extraatje voor onze gasten.  De spreeuwen hebben dit jaar geen kans. In de lente hebben we een erg groot net gekocht. Dit hebben we over de bomen heen gespannen. Zo kunnen we zelf onze kersjes plukken. Nou ja kersjes? Het zijn echt hele grote kersen. Je hebt zo een mond vol.

 

 

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.