Zon??

DSCF5938Het zegt genoeg. Een protest van bad-eendjes die vragen waar de zon is. Ondanks het mindere weer vermaken de campinggasten zich prima. Ze zijn dagelijks druk bezig met bad-eendjes. De ene keer staan ze in de tuin tussen kolen, de andere keer staan ze met een parapluutje op de veranda om te vragen waar de zon is.

De kinderen hebben geen kind aan de ouders. Terwijl de ouders druk bezig zijn met de eendjes spelen de kinderen lekker in het stro en maken daar hutten, glijbanen en ga zo maar door. En als ze dat weer even moe zijn zijn ze bezig bij de vijver. Vissen en met de kano varen en anders kunnen ze ook nog altijd helpen met de hulpboeren om de beesten te verzorgen. Kortom ze vervelen zich niet.

En als dan het weer het even toelaat is er in de avond een kampvuurtje, heerlijk nagenieten van de dag.

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.