Gezins uitbereiding

Hé, hé, het is zover. Iedereen heeft het weekend wel tig gevraagd wanneer het varken ging biggen. Vorig jaar een drukte van heb ik jou daar tijdens de bevalling, nu wilde ze schijnbaar in alle rust de kleintjes op de wereld zetten.

Ja hoor, maandagochtend omstreeks elf uur is de eerste kleine big geboren. Moeders geniet van deze eerste kleine die zijn toevlucht onder de warme lamp heeft gezocht. Nadat ze weer lekker in haar nestje is gaan liggen, is de rest geboren. Wel 14 kleine rose wolkjes zijn er geboren. Niet allemaal even groot maar wel even fief.

Moeder is er erg lief voor, maar dat zijn we gewend van haar. Dus als je zin heb om deze kroost te aanschouwen kom je gewoon even langs.

Op faceboek zullen wel een paar foto’s meer komen te staan.

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.