Genieten van de lente.

DSCF5746Zondag 13 mei. Moederdag en nog veel meer. Maar ook erg veel genieten van de natuur. Deze dag was speciaal voor ons. We hebben het fototoestel gepakt en zijn lekker gaan wandelen bij ons in de buurt. Heerlijk genieten van de natuur. Sam lekker los en maar rennen door de weilanden. Wij maar denken dat het een jachthond is en dat hij konijnen vangt. Niets vangt hij want hij rent en rent door het hoge gras en wat hij ziet weet ik niet maar konijnen en hazen loopt hij gewoon voorbij. Prachtig om te zien. Alles is nu prachtig om te zien, en dat willen we jullie niet onthouden, maar om alle foto’s op de site te zetten gaat niet lukken. Misschien op face-boek. Op de foto zie Sam die lekker op jacht is. De andere foto is voor jullie, mag je uitzoeken wat dat is. Je reactie zie ik graag.DSCF5758

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.