11 kleine rose biggetjes

Wat kijkt het leuk als 11 kleine biggetjes tegelijk drinken bij de moeder.

Vandaag was het eindelijk zover, vele met grote spanning gewacht op deze grote dag. Zondag 18 april zijn ze geboren liefst 11 kleine rose biggetjes. Zowel moeder als de kleintjes maken het goed. In het begin was moeder wat onwennig naar haar kroost maar ja wat wil je als je voor de eerste keer plots een stel kleine biggetjes om je heen krijgt. Nu is ze erg zorgzaam voor haar kleine rakkers. En als je ze zo ziet liggen aan het uier dan zie je dat het goed is. Met de vakanties voor de deur en de camping vol met gasten zal moeder met haar kroost nog veel bekijks hebben. En dat mag ook, want het is gewoon een geweldig beeld. Maar maandag hebben onze vrijwilligers voorang want zij hebben er wel voor gezorgd dat het zo allemaal kon.

En heb je zin om ook te komen kijken en misschien wel te knuffelen met deze o zo zachte biggen, dat kan. Wie weet tot gauw.

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.