Weer een stapje verder

Zo, is het een plaatje geworden of is het een plaatje geworden. Wij zijn er erg trots op. Vorig jaar begin november zijn ze in het kader van “make a differend day” hier geweest om ons te helpen met het opknappen van onze schuur.

Drie teams van de Rabobank hebben hier de eerste handelingen verricht. De deuren zijn gemaakt door een team. De wanden zijn betimmert door de twee andere teams. Zelf hebben we met de deelnemers van de zorgtak de laatste handelingen verricht. Zoals pannen leggen, kozijnen plaatsen, deuren afhangen, goten ophangen en de verlichting maken. Het is dus nu helemaal af.

Buiten is ook het een en ander opgeknapt. Samen met Deco Tuinen hebben we erfverharding aangelegd met een prachtig terras. Daar omheen een mooie aanplant met gras. De binnenzijde van de schuur vordert gestaag. De koeien zijn inmiddels opgestalt. Het eerste varkenshok is ook klaar, het varken is besteld. Het tweede varkenshok moet een kraamhok worden. Daar is nog het een en ander aan te doen.

De zolder in de schuur kunnen we pas gebruiken zodra de kippenstal gebouwd gaat worden omdat de zolder vol ligt met bouwmatrialen hiervoor. Mede omdat de foto zo’n mooi plaatje is geworden wilden we deze graag laten zien aan iedereen. Ook met name aan de mensen van de Rabobank want zij mogen best trots zijn op het uiteindelijke resultaat. Want ook wij zijn erg trots.

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.