Uitbereiding op de camping

Is hij mooi of is hij mooi. Op de camping heeft een kleine uitbereiding plaats gevonden. We hebben onlangs een ontzettend leuke “pipo”wagen aangeschaft.

Het had heel wat om handen om deze wagen naar deze plaats te krijgen maar het is ons toch weer gelukt. De wagen is ingericht met een keukentje, zithoekje en een tweepersoons slaapbank.  Het is nu aan ons om deze wagen aan te sluiten op de nutsvoorzieningen en voor als de nachten wat kouder worden een gashaard. De wagen was nog maar amper op de camping en hij werd gelijk verhuurd voor een paar nachten. Volgens de gaste was het een genot om erin te mogen verblijven. Het ligt in de bedoeling om de wagen  te verhuren voor onze vakantiegasten. Maar vanaf wanneer dat gaat gebeuren weten we nog niet. We zullen jullie op de hoogte houden via deze site.  Maar dat je kunt gaan genieten binnenkort van deze zeer leuke wagen is een feit.

Volg ons op social media

Ook via Facebook en Youtube houden we u graag op de hoogte. Volg ons ook daar voor de laatste nieuwtjes en foto's!

Comments are closed.